Paremmat asuntokaupat

VALITSE ELÄMÄSI KAUPPAAN AKTIIVINEN JA PALVELEVA AMMATTILAINEN

Ammattitaitoista kiinteistönvälitystä kokemuksen tuomalla varmuudella

Oletpa sitten myymässä tai ostamassa asuntoa, hoidamme puolestasi luotettavasti kaikki huoneisto- ja kiinteistökauppoihin liittyvät järjestelyt, jolloin voit keskittyä itse omaan arkeesi. Kokemus ja asiakkaiden luottamus ei synny hetkessä, vaan se on ansaittava joka kerta uudelleen. Siksi teemme tätä työtä sinua kuunnellen. Välitämme kaikki asunto- ja kiinteistötyypit, laadulla ja taidolla. Teemme kaupat sinun eduksesi, sinun ehdoillasi. Luotettava ja yksilöllinen palvelu on meille kunnia-asia.

Ota yhteyttä. Matka uuteen kotiisi lyhenee kertaheitolla.
Palvelu Hinnoittelu (sis. alv 24%)
Kiinteistönvälitys Asunnot, kiinteistöt, loma-asunnot, liiketilat ja tontit 2,9% (minimipalkkio 2900€)
Vuokraukset Asuntojen ja liiketilojen vuokraukset 1 kk vuokra
Arviokirjat Asuntojen ja kiinteistöjen arviokirjat Asunto-osakkeet 250€ + asiakirjakulut
Kiinteistöt 350€ + asiakirjakulut
Kaupanvahvistukset 120€
Kauppakirjojen laadinnat 300€ + asiakirjakulut
Ostotoimeksianto 2,5% (minimipalkkio 2900€)

Myytkö asuntosi itse? Tarjoamme palveluja myös omatoimiseen asuntomyyntiin.

Ammattilaisen laatimalla arviokirjalla pystyt osoittamaan asuntosi käyvän arvon. Voit jättää myös huoneistojen ja kiinteistöjen kauppakirjojen kirjoittamisen meidän tehtäväksi. Varmistamme myös, että kaikki tarvittavat asiakirjat ovat kunnossa.

Kattava palveluverkostomme takaa sinulle ammattitaitoiset asiantuntijat tueksi.

Voit luottaa siihen, että kotisi myydään ammattitaitoisesti ja laadukkaalla palvelulla sekä markkinoinnilla. Pitkä kokemuksemme tuo asuntojen välitykseen aitoa osaamista, neuvottelutaitoja ja mitä parhainta henkilökohtaista palvelua.

LAADUKKAAT KUVAT KODISTASI TAKAAVAT ENEMMÄN KIINNOSTUNEITA ASIAKKAITA

Hyvät myyntikuvat herättävät kotia etsivän huomion asuntoilmoitusten joukossa ja sitä kautta potentiaaliset ostajat tutustuvat myytävänä olevaan kohteeseen tarkemmin. Koska asuntokauppoihin liittyy paljon tunteita, on ensivaikutelmalla erittäin suuri merkitys. Massasta positiivisesti erottuvat kodin kuvat edesauttavat kaiken tyyppisten kotien myyntiä.

HUOLITELTU PIHA NOPEUTTAA ASUNNON MYYNTIÄ JA NOSTAA KIINTEISTÖN ARVOA

Kaunis ja hyvin hoidettu piha-alue nostaa kiinteistön arvoa ja helpottaa asunnon myyntiä. Samalla tavalla kuin asunto laitetaan myyntihetkellä esittelykuntoon, myös pihan kuntoon kannattaa kiinnittää huomiota. Kauttamme saat tilattua viherstailauksen vaikkapa terassillesi ja sisäänkäynnillesi asuntosi myynnin ajaksi ja ammattitaitoisen puutarhurin suorittamaan pihasi kasvillisuudelle kasvojen kohotuksen.

Pihasuunnittelustudio Green Idea