Sinun asuntoasiasi on tärkeä.

Meillä jokainen asiakas ansaitsee ykköspalvelua. Voit luottaa siihen, että kotisi myydään ammattitaitoisesti ja laadukkaalla palvelulla sekä markkinoinnilla. Oletpa sitten myymässä tai ostamassa asuntoa, hoidamme puolestasi luotettavasti kaikki huoneisto- ja kiinteistökauppoihin liittyvät järjestelyt, jolloin voit keskittyä itse kaikkeen muuhun.

Pyydä tarjous

Sami Pakarinen
Kiinteistönvälittäjä LKV

Minulla on pitkä ja monipuolinen kokemus välitysalalta, yhtä lailla ostajan, myyjän, sijoittajan kuin yrittäjänkin rooleista. Luonteeltani olen aktiivinen ja määrätietoinen. Vien asiat kunnolla loppuun asti, niin kuin on sovittu. Palkitsevinta työssäni on tyytyväinen asiakas.

Jätä asuntoasiasi minun hoidettavaksi

Ammattilainen apunasi
kaikissa kodinvaihtoon ja hankintaan liittyvissä kysymyksissäsi.

Mikäli sopivaa kotia et ole vielä löytänyt, autamme sen etsinnässä ostotoimeksiannon avulla. Tee asunnon ostotoimeksianto niin löydämme sinulle nekin kodit, jotka eivät vielä ole myynnissä. Voimme etsiä sinulle sopivaa asuntoa tehokkaasti haluamaltasi alueelta ja jopa haluamastasi taloyhtiöstä. Ostotoimeksianto ei vielä velvoita sinua ostamaan. Jos päätät ostaa löydetyn asunnon maksat ostotoimeksiantopalkkion.

Kysy lisää

Meillä asunnon myyntisi hoidetaan ykkösotteella.

Jokainen asunnon myyjä haluaa, että asunto menisi kaupaksi parhaalla hinnalla ja useimmiten nopeasti. Myynnin hoitaa kokenut välitysalan ammattilainen toimivalla yhteydenpidolla ja palvelulla sekä laadukkaalla markkinoinnilla.

Yksilöllisesti

Yksilöllinen palvelu ja aktiivinen yhteydenpito sekä kattava markkinointi takaavat kodillesi parhaan näkyvyyden.

Laadukkaasti

Laadukkaat kuvat ja ammattimainen asuntosi esittelyvideo takaavat enemmän kodistasi kiinnostuneita asiakkaita.

Luotettavasti

Olemme sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa. Palvelumme perustana on satojen asuntokauppojen tuomat tyytyväiset asiakkaat.

Ammattitaidolla

Me osaamme myydä. Asunnon myyntiäsi hoitaa kokenut ja koulutettu kiinteistövälittäjä LKV yli 10 vuoden kokemuksella.

Myynnissä olevat kohteemme löydät etuovi.comista sekä Facebook-sivuiltamme

Siirry Etuovi.com